Za fotografe

 

Dragi fotograf/inja! 

Veseli me, da so ti moji izdelki všeč in da boš svojim strankam ponudil/a možnost nakupa teh čudovitih izdelkov. Prepričana sem, da boš s ponudbo izdelkov Memories in Wood k sebi privabil/a še več strank.
Vključi v svojo ponudbo izdelke Memories in Wood še danes in ponudi svojim strankam nekaj več ;).

Za fotografe in vse, ki imajo v svoji ponudbi moje izdelke, ponujam tudi popust*.
Izdelki bodo dostavljeni brez logotipa.
*Popust velja samo za avtorske fotografije fotografa.

Če si želiš pridobiti več informacij o maloprodajnih cenah, se prosim registriraj s svojimi podatki o podjetju pod zavihkom "Registracija in prijava".
V roku 24 ur bodo ob vpisu v tvoj Memories in Wood "račun" vidne maloprodajne cene. V primeru, da le te po preteku 24 ur niso vidne, me prosim kontaktiraj na email naslov: hello@memoriesinwood.si.

Kako prodajati izdelke Memories in Wood?
Izdelki se najlepše prodajo, ko si stranka lahko tudi sama predstavlja končno podobo – najbolje je, da imaš nekaj vzorcev ves čas ob sebi, ko strankam predstavljaš svojo dodatno ponudbo, ali pa z njimi okrasi stene tvojega studia.
Ko boš uredil/a fotografije svoje stranke, ji lahko tudi pokažeš, kako bo izgledal njen morebitni končni produkt,  da se lažje odloči za nakup.
Za ta namen sem pripravila posebne "templejte", ki jih najdeš v tem linku. Verjemi, to je odlično prodajno orodje :).


Pred pošiljanjem svojih fotografij jih obreži v predvidenem razmerju (npr: 20x20 cm, krog, oval..) in jih shrani v sRGB profil. Fotografije naj bodo boljše kakovosti (300dpi). Fotografije, ki so velike 40x40cm, naj imajo stranico dolgo cca. 4000px.

Če imaš kakršnekoli tehnične težave, me, prosim, kontaktiraj na e-mail: hello@memoriesinwood.si.

zafotografe