Faq

Kaj sestavlja ponudbo Memories in Wood?
Ponujam ročno izdelane unikatne lesene izdelke (ki jih ljubkovalo kličem "leseki" :)) s tvojimi fotografijami, natisnjenimi s profesionalnim tiskalnikom in po posebnem postopku združenimi z lesom.
V ponudbi se najdeš tudi možnost nakupa kolažev, sestavljenih iz tvojih fotografij ter različnih že pripravljenih grafik.
To je šele začetek :). Medtem ko bereš te vrstice, se po svojih najboljših močeh trudim in razvijam nove čudovite izdelke, ki ti bodo kmalu na voljo.

Od kod so izdelki?
Vsi izdelki so ročno narejeni izpod mojih rok v Sloveniji. 

Kako lahko naročim izdelek?
Željeni izdelek dodaj v košarico, nato sledi navodilom/ostalim korakom, ki te bodo vodila do zaključka nakupa/plačila.
Na koncu, po zaključku naročila/plačila, oddaj svoje fotografije v za to pripravljeno okence (fotografije poimenuj npr. ime.priimek_10x15, ime.priimek_13x18) in izvrši plačilo.
Če je le mogoče, fotografijo pred pošiljanjem obreži na primerno velikost (če je ta npr. kvadratne oblike), v nasprotnem primeru to uredim po lastni presoji.
Za obrezovanje fotografij si lahko pomagaš s sledečim programom:  https://www.picmonkey.com/#go/basic/resize.
Za dosego izjemne kvalitete priporočam fotografije boljše kakovosti. Če vseeno želiš na svojem leseku fotografije, ki so posnete z mobilnim telefonom, priporočam izbiramo manjših dimenzij lesa (do 20x30 cm).

Z opravljenim nakupom se strinjaš, da so lahko fotografije tvojih izdelkov objavljene na spletni strani in socialnih omrežjih (za namene promocije). Na podlagi naknadne zahteve pa lahko fotografije ne objavim oz. jih naknadno odstranim iz socialnih omrežij oz. spletne strani. 

Kako lahko plačam?
Plačaš lahko preko bančne transakcije (samodejno generiranje predračuna) ali preko Paypala. Plačilom preko PayPala bo dodatno prišteta 5 % provizije.
Glede morebitnih dodatnih stroškov bančnega prenosa prosim preveri pri svoji banki.

Stroški pošiljanja
Stroške pošiljanja lahko preveriš v košarici, ko vanjo dodaš željen izdelek.
Vsi paketki po Sloveniji so odposlani preko Pošte Slovenije ali preko Gls dostave.

Oblikovanje personaliziranih ploščic
Ob nakupu personalizirane ploščice preko spletne trgovine, ki zahteva posebno oblikovanje, mi prosim v za to namenjen prostor oz. preko email pošte, jasno pripiši vse želje o barvi, pisavi, postavitvi, dodatnem tekstu (misel, rojstni podatki ipd.) in ostalih dodatkih. Na podlagi napotkov bom brezplačno pripravila predogled izdelka. V primeru, da ti pripravljeno še ne ustreza, ponudjam do max. 2 (dva) popravka. Vsak naslednji popravek se zaračuna 2 eur po dodatnem oblikovanju. Za to so jasni napotki dobrodošli :).

Kdaj lahko pričakujem svoj paketek?
Izdelki so narejeni izključno ročno in zahtevajo določen čas priprave, izdelave in sušenja. Ker želim, da so vsi tvoji izdelki narejeni popolno, si za pripravo tvojega naročila vzamem od 5–10 delovnih dni. V času poletnih počitnic in v času božiča se lahko čas izdelave podaljša do 14 delovnih dni.
Če v tem času pride do kakršnih koli nepredvidljivih dogodkov ali tehničnih problemov, te bodo o tem pravočasno obvestili.
Če bi željeni izdelek potreboval/a prej, kot je predvideno za izvedbo naročila, mi to sporoči na mail: hello@memoriesinwood.si in po svojih najboljših močeh se bom potrudila, da bo paketek pravočasno pri tebi :).

Prosim, da pred zaključkom nakupa preveriš, ali je naslov za izstavitev računa in naslov za dostavo pravilen. Za blago, ki bo dostavljeno na napačen naslov zaradi predhodno napačno zavedenega vpisa, nisem odgovorna.
Če bo zaradi tega razloga blago vrnjeno na naš naslov, ti bom s tem povezane stroške primorana zaračunati.

Kaj če nisem zadovoljen z izdelkom?
Vsak izdelek je narejen z ljubeznijo in veliko mero potrpežljivosti. Trudim se, da so izdelki dovršeni in popolni.  Izdelki so narejeni po naročilu, zato vračil in zamenjav ne sprejemam. Prosim, da pred nakupom preveriš vse informacije o izdelkih.
Fotografije, ki so prenesene na les, so natisnjene z profesionalnim tiskalnikom, vendar lahko vseeno pride do manjših barvnih odstopanj.

Če tvoj paket prispe poškodovan, me prosim o tem obvesti na email: hello@memoriesinwood.si.

Kako negujem svoje izdelke?
Fotografije so zaščitene s prekrivnim slojem, ki ohranja njihovo življenjsko dobo in podobo. Priporočam, da jih hraniš na primerni sobni temperaturi in jih ne izpostavljaš direktni sončni svetlobi in vlagi oziroma vodi. Če se izdelek umaže, ga nežno brez drgnjenja obriši z vlažno (skoraj suho) krpo. Ta preprosta navodila bodo tvoje fotografije na lesu ohranila za generacije, ki prihajajo za tabo.